po dlouhém a dlouhém hledání na internetu po celém světě jsem našel nějakou trochu vhodnou figurku v mém měřítku 1:4
nejříve jsem našel piloty letadel které jsou docela dobrý , akorat tělo je drátové obalené pěnou, protože jak víte tam hraje roli každý gram, takže jsou prostě co nejlehčí
cena se pohybuje okolo 3,500 kč ... po dalším dlouhém hledání jsem našel na dálném východě (Čína) figurky které jsou perfketně ohebné snad všude - sice obličej trochu kena ale to by se dalo trošku změnit
no cena je dobrá - cca kolem 1200 -1700 kč ale zbývá mi tedy komletně ho ošatit a doladit
tak a teď trochu k věci - můj první dotaz je, jestli nevíte někde o německém maskáči - myslím kusu látky z kterého bych si nechal něco spíchnout
a druhý dotaz se týká trochu elektroniky. zbyde mi asi jeden či dva kanály volné a tak mě napadla kravina samozřejmě trochu toho velitele rozpohybovat - nevíte o nějakém pomalém servu ?? všehcno co jsem zatím našel se chová moc
rychle , nebo nějaký malý micro motorek na 12V. Chtěl bych třeba otáčet hlavou a zvedat např. dalekohled nebo tak něco
díky za každý názor
Ať se daří ....