takže základní nemoci se hned ukázali. Začalo to tím že byli přidřené hnací hřídele, domek byl přesný a díra v domku byla možná nějakou tu 0,1mm vyosená a tím se mi vydírala hřídel
takže rozborka sborka natlačení vazelíny všude kam se to vešlo.. to jsem ještě zjistil že polovina šroubů na domku byla povolená , to jich je tam asi 10 nebo 12 a všude samojistící matky
,tak nevim jestli vibrace .... po opravě se to točí jak po másle a jízda hned o 100 procent lepší. Další problém byla zavzdušněná převodovka - takže doplnění olejem jak převodovku , tak
expanzní nádobu a jezdit naprázdno dokuť to samo nevybublá .. opětovné zlepšení ...
poslední problém který mě dneska potkal byl ten, že jsem si všiml při záběru prokluzování řetězek na výstupu z převodovky - nemám je na klínku ale na svěrných pouzdrech .
takže vybrakovat půlku tanku sundat odmastit nandat dorvat vrátit a zapojit - výsledek ??? dalších 100% výkonu nahoru
teď už to neudržím
teď co mě čeká je doladit to zatáčení, protože je to kolos a to servo 75kg/cm které mi tlačí na brzdové válce a následně přibržďuje jednu či druhou stranu je čaj
čekám čínu (300kg/cm) tak snad to bude lepší , jinak tam budu muset nacpat nějaký posilovač
to jsou tak první poznatky s testovacích jízd- až se to zlepší hned jsem prdnu video